نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

به منظور ساختمان‌‌سازی و یا بازسازی ساختمان، از مصالحی استفاده می‌شود. به طور کلی به منظور چسباندن کاشی و بندکشی آن از دو محصول بسیار مهم به نام چسب کاشی و پودر بندکشی استفاده می‌شود. پودر مل نیز محصولی دیگر است که به منظور بازسازی بنا و یا آثار باستانی و همچنین رفع ترک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فروش چسب کاشی

چسب کاشی محصولیست که به منظور نصب کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. قبل از تولید چسب کاشی، برای نصب کاشی و سرامیک از ترکیب ماسه و سیمان استفاده می‌شود. اما این کار چندان راحت نبود. چرا که علاوه بر اینکه آب زیادی مصرف می‌شد، زمان زیادی برای نصب کاشی و سرامیک به خود اختصاص می‌داد. بنابراین استفاده از این ملات چندان توصیه نمی‌شود. چسب کاشی با ترکیب رزین آکریلیک که نوعی ماده پلیمری است، سبب افزایش ضریب چسبندگی شده و به خوبی کاشی را روی سطح مورد نظر می‌چسباند.

فروش پودر بندکشی

از دیگر محصولات به منظور نصب کاشی و سرامیک، پودر بندکشی است. پودر بندکشی به منظور پر کردن فاصله بین کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. به منظور استفاده از این محصول نیز مقدار مناسبی از پودر با آب ترکیب شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. پایه اصلی این پودر سیمان است. همچنین از قدرت چسبندگی بسیار زیادی برخوردار است. استفاده از پودر بندکشی سبب مقاومت بالای کاشی و سرامیک و افزایش چسبندگی آن‌ها می‌شود.

فروش پودر مل

پودر مل؛ پودر بتونه یا پودر درزگیر، معمولی تولید شده از ماده معدنی سنگ کربنات کلسیم است. این محصول شکل ظاهری شبیه به پودر سفید داشته و مایل به کرم است. از پودر مل به طور گسترده در موارد مختلف از جمله نقاشی هنری، ساخت تابلو، ترمیم سطوح مختلف از جمله گچ، چوب و... استفاده می‌شود.

شهر مفتول بزرگ‌ترین تولیدکننده صنایع مفتولی و فروش انواع افزودنی بتن، چسب و پودر کاشی و پودر مل، انواع محصولات را با کیفیتی تضمینی و قیمتی مناسب به فروش می‌رساند. به منظور دریافت مشاوره رایگان و ثبت سفارش با شماره 02154483 تماس بگیرید و یا به سایت شهر مفتول مراجعه نمایید.

 



:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

شهر مفتول، تولیدکننده انواع محصولات مفتولی است. سه نوع از محصولات مهم این مجموعه شامل پشم شیشه، رابیتس و سیم خاردار است. در صورتی که قصد خرید سیم خاردار، رابیتس و پشم شیشه را دارید، ما شما را راهنمایی می‌کنیم. به منظور خرید این محصولات لازم است با مشخصات، کاربرد و قیمت هر یک آشنا شوید. از این رو به منظور خرید و فروش و اطلاع از قیمت این محصولات با ما همراه باشید. باکیفیت‌ترین محصولات را با قیمتی مناسب در شهر مفتول خریداری کنید.

پشم شیشه چیست؟

پشم شیشه نوعی الیاف معدنی است. از این محصول به عنوان عایق حرارتی، صوتی و رطوبتی استفاده می‌شود. ساختار اصلی این محصول از شیشه‌های بازیافت شده است. الیاف آن بسیار نازک و ریز هستند. از آنجایی که این محصول از شیشه‌های بازیافتی تولید می‌شود، بنابراین با نام الیاف بازیافتی نیز شناخته می‌شود. به طور کلی به منظور تولید یک رول از این محصول 10 بطری شیشه‌ای می‌بایست بازیافت شوند.

رابیتس چیست؟

رابیتس ورق‌های مشبکی هستند که ساختار اصلی آن‌ها ورق گالوانیزه است. با استفاده از ورق‌های گالوانیزه این محصول به صورت شبکه‌ای به شبکه فرعی متصل می‌شود. این محصول از طریق کشش عرضی و همچنین پرس کردن ورق‌های فولادی تولید می‌شود. در نهایت نیز برش داده شده و به فروش می‌رسد. از این محصول به طور گسترده در موارد مختلف استفاده می‌شود.

اصلی‌ترین کاربرد آن ساخت سقف‌های کاذب، گچ بری و پوشش دادن تیرآهن و آرماتور، پوشش بتن سیمانی، ترمیم و بازسازی ترک‌های ساختمانی در دکوراسیون و... است. از رابیتس به منظور فراهم کردن بستر مناسب جهتاجرای تاسیسات برقی و مکانیکی، رنگ کاری و... استفاده می‌شود. استفاده از این محصول سبب جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می‌شود.

سیم خاردار چیست؟

سیم خاردار محصولی است که در اطراف به وفور می‌بینیم. در میان محصولات مشابه، سیم خاردار رایج‌ترین محصول بوده و مناسب‌ترین قیمت را دارد. از این محصول به منظور ایجاد امنیت و حصار کشی در محوطه‌های خاص استفاده می‌شود. این محصول از سیم مفتول که نوعی فولاد نرم است ساخته می‌شود. به منظور حصارکشی از این محصول استفاده می‌شود. در واقع یک ابزار محافظتی است. از آن جایی که قیمت مناسبی داشته و وزن سبکی دارد، بسیار کاربرد دارد. ساختار اصلی آن نیز سیم فولادی با روکش گالوانیزه است. روکش گالوانیزه سبب مقاومت این سیم در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

به منظور نصب کاشی و سرامیک به روش جدید از محصولات متعددی استفاده می‌شود. مهم ترین این محصولات چسب کاشی و پودر بندکشی است. استفاده از سیمان و ماسه برای نصب سرامیک و کاشی، علاوه بر اینکه آب زیادی مصرف می‌کند، کار نهایی نیز تمیز در نمی‌آید. از این رو امروزه بیشتر از چسب کاشی استفاده می‌شود. به منظور اطلاع از قیمت خرید چسب کاشی و پودر بندکشی با شهر مفتول همراه باشید.

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی محصولی است که به منظور نصب کاشی و سرامیک در ساختمان سازی استفاده می‌شود. این محصول از نوعی سیمان غیرآلی پلیمری تولید می‌شود. از جمله ویژگی‌های اصلی آن می‌توان به قدرت چسبندگی بالا و سازگاری با زیرساخت‌های مختلف اشاره کرد. این چسب قابلیا چسباندن یک کاشی روی دیگری را نیز دارد.

پودر بندکشی چیست؟

پودر بندکشی محصولیست که در زمان کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. ماهیت این پودر خشک است و می‌بایست برای استفاده از آن، با آب ترکیب شود. عملکرد اصلی این محصول در واقع پر کردن فضای خالی در میان کاشی و سرامیک است. به منظور استفاده لازم است آن را با آب ترکیب کرده و زمانی که به صورت خمیری در آمد، میان کاشی و سرامیک را با کمک آن پر کنیم. استفاده از این پودر معمولا در سرامیک و کاشی رایج است. اما به منظور بندکشی آجر و سنگ نیز از آن استفاده می‌شود. لازم به ذکر است این محصول معمولا بر پایه سیمان و اپوکسی تولید می‌شود.

انواع پودر بندکشی شامل نانوپلیمر، سنگ و سیمان سفید، پودر بندکشی ضدآب، آنتی باکتریال، رنگی،اسیدی، آجر، سنگ و کاشی و سرامیک است.

 



:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

تیرچه محصولیست پیش ساخته که در صنایع مختلف به ویژه در ساختمان سازی در قسمت‌های مختلف بنا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول به منظور تحمل بارهای مرده استفاده می‌شود. ترچه از جنس چوب، فولاد و بتن ساخته می‌شود. این قطعه پیش ساخته به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که پرکاربردترین آن‌ها تیرچه بتنی یا بلوک و تیرچه کرومیت یا فلزی است.

تیرچه کرومیت چیست؟

تیرچه کرومیت یکی از انواع تیرچه است. این محصول با نام تیرچه فولادی با جان باز نیز شناخته می‌شود. به صورت خرپای دو سر ساده اجرا می‌گردد. اجزای تشکیل دهنده تیرچه کرومیت شامل بال تحتانی، اعضای قطری و بال فوقانی است. بال تحتانی بخشی است که به عنوان عضو کششی خرپا عمل می‌کند. این بخش از تسمه ساخته می‌شود. وظیفه بال تحتانی در واقع تحمل نیروی بارهای وارده در مراحل بارگزاری است.

بخش دیگر تیرچه کرومیت اعضای قطری هستند. این قسمت از میلگرد ساخته می‌شود. اعضای قطری به عنوان عضو مورب خرپا عمل می‌کنند. این بخش از طریق جوش به نبشی و ورق متصل می‌شود. از طریق همکاری اعضای دیگر این بخش ایستایی لازم را به منظور تحمل بارهای وارد شده ایجاد می‌کند.

سومین بخش از تیرچه کرومیت یا فلزی بال فوقانی است. این بخش توسط یک تسمه و دو میلگرد، نبشی و ناودانی ساخته شده است و در درون بتن قرار می‌گیرد. در زمان بارگزاری، حمل و نقل و بتن ریزی این قسمت متحمل وزن مرده سقف و وزن تیرچه است.

تیرچه بتنی چیست؟

تیرچه بتنی یا تیرچه بلوک از بتن و میلگرد ساخته می‌شود. این محصول در واقع پس از ساخت تیرهای اصلی به عنوان تیرهای فرعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طور کلی می‌توان گفت این تیرچه‌ها عضو الصی به منظور ایجاد تکیه گاه در سقف و کف ساختمان هستند. تیرچه بتنی به دو نوع تقسیم می‌شود که شامل تیرچه خرپایی و تیرچه پیش تنیده است.

تیرچه خرپایی‌ از میلگرد و بتن ساخته شده است. در ساخت این تیرچه ابعاد و وزن آن با توجه به اندازه دهانه و میزان باری که باید تحمل کند تعیین می‌شود. به منظور ساخت این تیرچه ، میلگردها در دو حالت زیگزاگ و طولی قرار می‌گیرند. استفاده از این نوع تیرچه سبب افزایش مقاومت سازه در برابر نیروهای کششی و برشی می‌گردد. میلگردهایی که به منظور ساخت آن مورد استفاده قرار می‌گیرد معمولا بین 6.5 تا 8 میلی متر سایز دارند. تیرچه خرپایی به دو روش تولید می‌شود که شامل تیرچه خرپایی با قالب ماندگار یا تیرچه فونداله دار و تیرچه بدون قالب ماندگار است.



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

بتن به تنهایی تحمل مقاومت در برابر بسیاری از عوامل خارجی را نداشته و ممکن است ساختار آن دچار از هم گسیختگی شود. از این رو موادی به نام افزودنی در ساختار آن بکار برده می‌شود تا از خراب شدن بتن جلوگیری شود. افزودنی بتن در واقع موادی هستند که به منظور جلوگیری از ترک خوردن، یخ‌زدگی و به طور کلی خراب شدن بتن جلوگیری می‌کنند. برخی از رایج ترین افزودنی‌ بتن شامل چسب بتن، الیاف بتن و ضد یخ بتن است. به منظور آشنایی با این افزودنی‌ها با ما همراه باشید.

چسب بتن چیست؟

یکی از افزودنی‌های بتن چسب بتن است. این محصول نوعی پلیمر امولسیون است. کاربرد اصلی این محصول چسباندن بتن روی یک بتن دیگر و یا روی سطح دیگر است. استفاده از چسب بتن سبب افزایش مقاومت خمشی و کششی و همچنین دوام بتن می‌شود. این محصول سبب افزایش گچ و آهک در بتن شده و عملکرد آن‌ها را مطلوب می‌کند. اما به طور کلی مهم‌ترین خاصیت این محصول افزایش خاصیت چسبندگی است. این محصول شیری رنگ بوده و به حالت مایع تولید می‌شود.

الیاف بتن چیست؟

یکی از افزودنی‌های بتن که کاربرد گسترده‌ای دارد، الیاف بتن است. از آن‌جایی که بتن به تنهایی مقاومت کمی دارد، از این رو در ساختار آن از افزودنی الیاف بتن استفاده می‌شود. این افزودنی به بتن اضافه شده و سبب محکم شدن تاروپود آن می‌شود. در نهایت بتن در برابر ضربه و شکنندگی مقاومت بسیار بالایی پیدا می‌کند. از طرفی استفاده از الیاف بتن سبب افزایش انعطاف‌پذیری نیز می‌گردد.

ضد یخ بتن چیست؟

افزودنی دیگر ضد یخ بتن است. ساختمان‌سازی و اجرای بتن در شرایط آب و هوایی سرد و در برف و باران بسیار دشوار است. ممکن است در طول ساخت سازه بتن دچار یخ‌زدگی شود و این مسئله سبب ناکارآمد بودن آن می‌شود. از این رو به منظور جلوگیری از این مشکل ضد یخ به بتن اضافه می‌شود. ضد یخ بتن سبب کاهش نسبت آب به سیمان می‌شود و در نتیجه از یخ زدن بتن جلوگیری می‌گردد.

به منظور خرید انواع محصولات مفتولی و افزودنی بتن با شماره 02154483 در تماس باشید و یا به وب سایت شهر مفتول مراجعه نمایید.

 



:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

آشنایی با مفتول مسوار و مفتول گالوانیزه

مفتول در واقع سیمی تک رشته‌ای است که فلزی بوده و دارای یک پوشش عایق از pvc است. مفتول در دو نوع تولید می‌شود که شامل مفتول آهنی و فولادی است. از این محصول در صنایع ساختمان سازی به طور گسترده استفاده می‌شود. کارخانه‌های تولیدکننده مفتول که یکی از آن‌ها شهر مفتول است به منظور تولید آن از شمش استفاده می‌کنند.

مفتول گالوانیزه چیست؟

یکی از انواع مفتول که در شهر مفتول به فروش می‌رسد مفتول گالوانیزه است. این مفتول همانطور که از نامش پیداست از گالوانیزاسیون بدست می‌آید. استفاده رایج از آن در محیط‌های مرطوب است چرا که مقاومت و سازگاری بسیار زیادی در برابر رطوبت دارد. روش تولید مفتول گالوانیزه به دو روش سرد و گرم است. شکل ظاهری مفتول گالوانیزه سرد براق و یکپارچه است. اما از نظر کیفیت مفتول گالوانیزه گرم کیفیت بهتری نسبت به مفتول گالوانیزه سرد دارد.

مفتول‌های گالوانیزه که به روش گالوانیزاسیون گرم تولید می‌شوند از ویژگی هایی نظیر طول عمر بالا، دسترسی راحت ، سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف، مقرون به صرفه بودن، نگهداری و نصب راحت و... برخوردار است. مفتول گالوانیزه سرد به مفتول سیاه نیز معروف است. قطر این سیم مفتول بسیار کم است. طول آن زیاد بوده و از انعطاف پذیری مطلوبی برخوردار است.

مفتول مسوار چیست؟

مفتول مسوار نیز یکی از انواع سیم مفتول است. این مفتول از دو آلیاژ مس و قلع تولید می‌شود و از آن جایی که بخش اعظم آن را مس تشکیل می‌دهد به آن مفتول مسوار گفته می‌شود. از جمله ویژگی‌های اصلی این سیم مفتول خاصیت چکش خواری و انعطاف پذیری مطلوب آن است. روش تولید آن نیز به صورت نورد گرم است. یکی از ویژگی‌های اصلی این محصول نقطه جوش پایین آن است. از این رو در مصارف جوشکاری استفاده می‌گردد. از جمله مشخصات اصلی مفتول مسوار این است که از روکش کردن مفتول فولادی تولید می‌شود. قطر سیم مفتول از 0.7 تا 10 میلی متر متغیر است.

این محصول به صورت شاخه و کلاف تولید می‌شود. وزن هر یک از آن‌ها نیز حدود 15، 30 تا 50 کیلوگرم است. از مفتول مسوار در موارد مختلف استفاده می‌شود. به طور مثال به منظور ساخت سیم جوش، عملیات جوشکاری، ساخت چوب لباسی، ساخت صفحه‌های یخچال، تولید قفسه کالسکه‌های فروشگاهی، باکس و قفسه، محصولات ریلی، صنایع آشپزخانه و... به میزان زیادی از این محصول استفاده می‌گردد.



:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

جهت ساختمان‌سازی و بازسازی ساختمان از ابزارهای مختلفی استفاده می‌شود. مهم‌ترین و ساده‌ترین ابزار به منظور ساخت ساختمان و بنایی ابزاری نظیر کمچه، ماله، استانبولی و فرغون است. این محصولات به تازگی به مجموعه شهر مفتول افزوده شده است. می‌توانید انواع مصالح ساختمانی را با قیمت مناسب و کیفیت عالی در مجموعه شهر مفتول خریداری کنید.

انواع استانبولی بنایی

از جمله ابزارهای ساده اما کاربردی که در بازسازی ساختمان معمولا استفاده می‌شود استانبولی است. استانبولیظرفی متوسط با دهانه‌ای باز است که محل ترکیب گچ، سیمان، ماسه و انواع مصالح دیگر است. این ظرف حالتی مخروطی شکل دارد. دسته‌بندی این محصول به دو صورت است. استانبولی گالوانیزه و استانبولی پلاستیکی.

نوع گالوانیزه از جنس ورق گالوانیزه است. از این رو از استحکام کافی برخوردار است. یکی از عیب‌های آن وزن نسبتا سنگین است. به ویژه زمانی که ملات در آن ریخته می‌شود وزن آن بیشتر می‌شود.

انواع فرغون

فرغون ابزار رایج دیگر در حوزه بنایی و ساختمان‌سازی است. این وسیله که از دیرباز تاکنون در بازسازی و ساخت و ساز مورد استفاده قرار می‌گرفته، ابزاری فلزی با یک چرخ است که به منظور جا به جایی و حمل مصالح مختلف استفاده می‌شود. قرار دادن آجر، ماسه، سیمان، بلوک و سایر مصالح ساختمانی در فرغون به منظور جابه‌جایی در ساختمان از یک طبقه به طبقه دیگر نیز رایج است. بنابراین از این ابزار جهت حمل مصالح استفاده می‌شود.

انواع کمچه

کمچه نوعی ابزار دستی و کوچک است که از یک صفحه فلزی با دسته چوبی ساخته می‌شود. دسته کمچه حالتی بر آمده دارد. از این محصول علاوه بر ساختمان‌سازی و بنایی در باغداری نیز استفاده می‌شود. کاربرد کلی این محصول حفر کردن، جابه‌جا کردن و صاف کردن است. در حوزه باغداری به منظور کاشت و یا حفر کردن گیاهان و یا کنار زدن خاک استفاده می‌شود. کاربرد آن در صنعت ساختمان سازی بیشتر مربوط به صاف کردن سطوح و یا حمل کردن ملات است. کمچه‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند که شامل کمچه شناور، باغداری، آجرکاری، استخری و... است.

شهر مفتول بزرگ‌ترین تولیدکننده انواع صنایع مفتولی است. به منظور خرید انواع مصالح ساختمانی و مفتولی با شماره 02154483 تماس بگیرید و ضمن دریافت مشاوره رایگان سفارش خود را ثبت کنید. همچنین با مراجعه به وب سایت شهر مفتول از محصولات دیدن کرده و سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت نمایید.

 



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

افزودنی بتن، در واقع ماده‌هایی هستند که به صورت پودر یا مایع بوده و به دلایل مختلف به بتن اضافه می‌شوند. هر یک از افزودنی‌های بتن کاربرد خاصی در بتن دارند و نمی‌توان آن‌ها را به جای هم استفاده کرد. مواد افزودنی از تخریب بتن جلوگیری کرده و سبب ایجاد خواصی در بتن می‌شوند. اصلی‌ترین  ویژگی برخی از افزودنی‌های بتن کاستن از آب بتن به منظور بهبود خاصیت‌های آن است. به طور کلی بتن‌هایی که بسیار با دوام هستند، حتما در آن‌ها از افزودنی‌های مخصوص استفاده شده است.

آشنایی با چسب بتن

یکی از انواع افزودنی‌های بتن، چسب بتن است. این محصول به صورت مایع بوده و به منظور آب‌بندی بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این چسب شیری رنگ است. البته در صورتی که این محصول با سیمان مخلوط شود حالت بی رنگ پیدا می‌کند. از جمله اصلی‌ترین  مزیت چسب بتن مقاومت بالای آن در برابر رطوبت، گرما، سرما، احتراق، ضربه و... است. استفاده از چسب بتن در سازه و در بتن سبب صرفه جویی در هزینه، ایجاد استحکام و مقاومت بیشتر می‌شود. از طرفی سرعت عملیات بالاتر رفته و وزن سازه نیز کاهش پیدا می‌کند. برخی از چسب‌های بتن آنتی باکتریال هستند. بنابراین از رشد باکتری جلوگیری می‌کنند.

آشنایی با روان کننده بتن

از دیگر افزودنی‌های بتن، روان کننده بتن است. این محصولات سبب کاهش آب در بتن می‌شوند و در نتیجه عدد اسلامپ افزایش میابد. با افزایش عدد اسلامپ در نهایت بتن روان‌تر و نرم تر می‌شود. در صورتی که از روان کننده بتن به اندازه مناسب استفاده شود، در نهایت خواص بتن افزایش یافته و استانداردهای آن حفظ می‌شود. در صورتی که مقدار بیش از حد از این افزودنی استفاده گردد، سبب از هم پاشیدگی بتن می‌شود. چرا که این ماده سبب روان شدن بتن شده و در صورت استفاده بیش از حد تاثیر منفی می‌گذارد. از این رو قبل از استفاده می‌بایست به روش استفاده توجه کنید. لازم به ذکر است برخی از روان کننده‌ها خاصیت کندگیر یا زودگیر در بتن ایجاد می‌کنند.

آشنایی با ترمیم کننده بتن

ترمیم کننده بتن همانطور که از نامش پیداست به منظور ترمیم بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول بر پایه سیمان بوده و معمولا آماده به مصرف است. تنها کافیست مقدار مناسبی آب به آن اضافه شود. این محصول از دوام و استحکام عالی برخوردار است. پایه اصلی آن سیمان و لاتکس است. از این محصول در موارد مختلفی استفاده می‌شود. مهم‌ترین  موارد استفاده آن شامل تعمیر سازه هایی که قابلیت پاششی یا ماله کشی داشته باشند، تعمیر اجزای ساختمانی، تعمیر تیر و ستون پیش تنیده، تعمیر سازه‌های دریایی و... است. به طور کلی در صورتی که بتن ترک داشته باشد نیز از این ماده می‌توان استفاده کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آذر 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

در گذشته به منظور اجرای سقف بناها از روش طاق ضربی استفاده می‌شد. این روش سبب افزایش وزن سقف و در نتیجه کاهش مقاومت آن در برابر زلزله می‌شد. از این رو در حال حاضر به منظور رفع این مشکلات از سقف تیرچه بلوک استفاده می‌شود. در اجرای این سقف از بلوک‌های سیمانی، سفالی و یونولیت استفاده می‌شود. استفاده از این ابزار سبب کاهش وزن سقف و در نتیجه مقاومت بیشتر آن می‌شود. یکی از اصلی‌ترین اقدامات به منظور کاهش وزن سقف، استفاده از یونولیت سقفی است. از یونولیت سقفی به عنوان بلوک در اجرای تیرچه بلوک استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم در مورد این مسئله که یونولیت سقفی چیست و مراحل نصب یونولیت سقفی و اجرای آن چگونه است صحبت کنیم.  

یونولیت سقفی چیست ؟

در پاسخ به سوال یونولیت سقفی چیست باید بگوییم این یونولیت‌ها به عنوان قالب بتن در سقف‌های تیرچه بلوک مورد استفاده قرار می‌گیرند. شکل ظاهری این یونولیت‌ها به صورت مکعب مستطیل است. ابعاد یونولیت سقفی استاندارد معمولا 200 سانتی‌متر طول و 50 سانتی‌متر عرض دارد. همچنین ارتفاع یونولیت‌ها 25 سانتی‌متر است. کاربرد استفاده از یونولیت سقفی تنها به اجرای تیرچه بلوک محدود نمی‌شود. از آن‌ها در لایه میانی ساندویچ پانل، زیر لایه‌های پوششی سقف لوله‌ها و شیروانی‌ها نیز استفاده می‌شود. کاربرد اصلی یونولیت، استفاده به عنوان عایق صوتی حرارتی است.

ویژگی سقف تیرچه یونولیت

یونولیت سقفی چیست ؟

اصلی‌ترین ویژگی و در واقع مزیتی که استفاده از یونولیت در سقف‌ها دارد، اجرای آسان آن نسبت به مصالح قدیمی تر است. استفاده از یونولیت سقفی این امکان را فراهم می‌کند تا کار سریع‌تر پیش برود. اما به طور کلی ویژگی استفاده از این یونولیت‌ها ویژگی‌های زیر را به همراه دارد:

  • با استفاده از این یونولیت‌ها، نیازی به بلوک‌های سیمانی و تیرچه‌های پیش ساخته نیست. در واقع یونولیت جایگزین مناسبی برای بلوک‌های سیمانی است.
  • استفاده از یونولیت باعث افزایش عمر سازه شده و همچنین در هزینه صرفه‌جویی می‌شود.
  • یونولیت در برابر زلزله نیز مقاومت بالایی دارد.
  • با کمک یونولیت، هر نوع ارتعاش و میزان صدا در سقف کاهش پیدا می‌کند. در واقع به عنوان عایق صدا عمل می‌کند.
  • نصب یونولیت سقفی در سقف‌های تیرچه یونولیت سبب ایجاد دهانه‌های بلند در سقف می‌شود.
  • وزن کلی ساختمان نیز کاهش پیدا می‌کند.
  • با استفاده از یونولیت سقفی، نیازی به تیرهای میانی نیست. همین مسئله سبب افزایش ارتفاع طبقات، کاهش گودبرداری و کاهش هزینه می‌شود.

مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی چگونه است؟

پس از بررسی و پاسخ به سوال یونولیت سقفی چیست، مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی را مورد بررسی قرار می‌دهیم. معمولا نحوه نصب و اجرای یونولیت سقفی با توجه به شرایط آب و هوایی و ویژگی‌های فیزیکی و ظاهری متفاوت است. از این رو برای نصب و اجرای یونولیت سقفی دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد. به طور کلی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی در خانه ویلایی که دارای سقفی کوتاه است، با مراحل نصب یونولیت در آپارتمانی با سقف بلند متفاوت است. می‌توان نتیجه گرفت ارتفاع سقف نیز در روش اجرا و نصب یونولیت سقفی تاثیرگذار است.

یکی از موارد مهم در مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی ، ضخامت ورق یونولیت است. معمولا بلوک‌های یونولیت پلی استایرن که در سقف مورد استفاده قرار می‌گیرند، دارای قطر زیادی هستند. از این رو ابعاد و ضخامت یونولیت بسیار مهم است.

مراحل نصب یونولیت سقفی به شرح زیر است:

  • در مرحله اول بافت شبکه‌های فلزی انجام می‌شود. در این مرحله شبکه‌های فلزی با استفاده از مفتول‌های مقاوم با ضخامت‌های 5.2 و 4 و 3 میلی متر، طول 3 و عرض 1 متر بافته می‌شوند.
  • در مرحله دوم یونولیت‌ها در ضخامت‌های مورد نیاز و با توجه به ابعاد شبکه‌های فلزی بافته شده برش داده می‌شوند.
  • مرحله سوم نوبت به قرارگیری یونولیت‌ها می‌رسد. یونولیت‌ها بین شبکه‌های بافته شده قرار گرفته و توسط مفتول‌های مورد نظر و یا سیم آرماتوربندی به یکدیگر متصل می‌شوند. فاصله آن‌ها از یکدیگر معمولا 5، 7 و 10 سانتی متر باید باشد.
  • در مرحله بعدی، نوبت به قرار دادن قطعات پانل‌ها می‌رسد. این قطعات کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. در نهایت با توجه به نقشه و اندازه‌ای که مد نظر است، توسط بست‌های مخصوص به یکدیگر متصل می‌شوند.
  • برای اینکه دیوارها در محل نصب پنجره و درب نیز یکپارچگی خود را حفظ کنند، اطراف آن با شبکه اتصال ساده به صورت قاب دور پنجره و درب، روی پانل بسته می‌شود.
  • در مرحله آخر پس از اینکه نصب تمامی پانل ها، قاب درب و پنجره، کارهای تاسیساتی انجام شد، به منظور اطمینان از تکمیل عملیات، بتن پاشی انجام می‌گیرد. این کار می‌تواند به صورت دستی و یا ماشینی انجام شود.

برای تکمیل مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی از چه ابزاری استفاده می‌شود؟

ویژگی سقف تیرچه یونولیت

  • استفاده از انواع فوم‌های سقفی به تعداد لازم
  • ابزار برش فوم
  • دریل و مته
  • اره و چکش
  • استفاده از تفنگ هایی به منظور اتصال میخ و پرچ ها

اقدامات لازم جهت نصب و اجرای یونولیت سقفی

برای شروع مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی، لازم است یکسری نکات را در نظر داشته باشید و آن‌ها را رعایت کنید:

  • حتما از لباس‌های مخصوص که آستین‌های بلند داشته باشد و از دستکش استفاده نمایید.
  • استفاده از عینک ایمنی را فراموش نکنید.
  • از ماسک هایی که دارای تهویه مناسب باشد استفاده کنید. استفاده از این ماسک‌ها به منظور جلوگیری از ورود گرد و غبار و ذرات پلی استایرن به دستگاه تنفسی لازم است.
  • به منظور نصب فوم سقفی، از افراد متخصص بهره‌مند شوید.

کلام آخر

مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی به طور کامل در مطالب فوق بیان شد. چنانچه قصد اجرای یونولیت سقفی را دارید، به منظور تهیه انواع یونولیت با کیفیت، به فروشگاه شهر مفتول مراجعه نمایید. به منظور خرید انواع یونولیت ، انوای توری سرندی، حصاری، فرنگی، انواع سیم آرماتوربندی، تیرچه کرومیت و تیرچه بتنی و... با شماره 02154483 تماس حاصل نمایید.



:: برچسب‌ها: یونولیت سقفی , سیم آرماتوربندی , توری سرندی , تیرچه کرومیت , تیرچه بتنی ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

به طور کلی شما با میلگرد‌ها و انواع آن اشنایی داشته و در پیرامون خود به دفعات این مصالح را مشاهده نموده‌اید. اما شاید تشخیص آن‌ها سخت بوده و در خصوص تنوع این محصول و کاربرد‌های هرکدام، اطلاعاتی در اختیار نداشته باشید. اما اگر در صنعت ساختمان و ساخت‌و‌ساز فعالیت دارید باید بدانید میلگرد ساده A1 چیست و چه استفاده‌هایی دارد. میلگرد ساده یا بدون آج ، اغلب میلگرد صنعتی محسوب می‌شود اما جهت نگه‌داشتن بتن آرمه در ساختمان نیز کاربرد دارد. در ادامه به کاربرد های میلگرد ساده A1 صنعتی و ساختمانی می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

میلگرد ساده A1 چیست ؟

به طور کلی میلگرد‌هایی که دارای آج نباشند را میلگرد ساده گویند. اما در خصوص معرفی گسترده و کامل میلگرد ساده باید گفت: مقاطع فولادی طویل و توپری هستند که سطحی صاف و صیقلی شبیه بتن دارند. مبنای استاندارد میلگرد ساده در قدیم با همان استاندارد A1 آجدار منطبق بود. اما امروزه به میلگرد ساده، میلگرد ۲۴۰ نیز گفته می‌شود.

میلگردهای ساده با استاندارد A1 و با ویژگی نرم و خام نیز شناخته می‌شوند که دارای کشش زیادی هستند. این میلگرد‌ها در دسته میلگرد‌های داکیل جای دارند. بنابراین جهت آهنگری، تغییر شکل و انجام عملیات جوشکاری بسیار مناسب می‌باشند.

از این‌رو می‌توان گفت این میلگرد‌ها مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته و تحمل بار مکانیکی آن‌ها بسیار بالا می‌باشد. با این ویژگی های میلگرد ساده می‌توان نتیجه گرفت که با توجه به مقاومت بالای آن‌ها، گزینه بسیار مناسبی برای ساخت‌و‌ساز هستند. درواقع از پر کاربرد ترین مصالح ساختمان، می‌توان به میلگرد های بدون آج اشاره کرد که با کاربرد های گسترده در صنعت ساختمان به مهندسان عمران کمک‌های شایانی کرده است.

میلگرد ساده A1 چیست ؟

استاندارد میلگرد ساده A1

استاندارد GOST (5781) روسیه میلگرد ساده را با حرف A1 تعیین نموده است. میلگرد ساده در استاندارد ایران با حرف S220 تعیین شده است. عدد 220 نمایانگر تنش تسلیم (تنش جاری شدن) میلگرد بر حسب واحد نیوتن بر میلی‌متر مربع بوده که در استاندارد روسیه مقدار تنش تسلیم برابر با 2300 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع و تنش گسیختگی آن 3800 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع است.

میلگرد بدون آج انواع مختلفی دارد که می‌توان به میلگرد 10 ساده، میلگرد بدون آج سبک و سنگین اشاره کرد که شما می‌توانید بر اساس نیاز خود، نوع مناسب آن را انتخاب نمایید.

میلگرد ساده دارای وزن استاندارد می‌باشد، به عنوان مثال میلگرد 10 ساده را با بسته‌بندی‌های 2200 الی 2500 کیلوگرم به بازار عرضه می‌کنند. بدین ترتیب برای بارگیری و تخلیه کردن آن‌ها در هنگام جابه‌جایی، نیاز به وسایل و ادوات خاصی مانند جرثقیل می‌باشد. با استفاده از جرثقیل می‌توان به راحتی میلگرد‌ها را بارگیری و تخلیه کرد.

جنس میلگرد A1 بر اساس استانداردهایی که دارد در انواع فلز، فیبر شیشه‌ای، فیبر بازالت و پلاستیک تقویت‌شده در بازار عرضه می‌شود.

کاربرد میلگرد ساده در ساختمان چیست ؟

کاربرد میلگرد ساده در ساختمان چیست ؟

تاریخچه استفاده میلگردهای ساده به عنوان یکی از مصالح ساختمانی، به ابتدای قرن 20 میلادی بر‌می‌گردد. میلگرد بدون آج دارای شناسنامه هستند و در طیف وسیعی از کاربرد ها در صنعت و در ساختمان استفاده می‌شوند.

به طور کلی می‌توان گفت میلگرد ساده در ساختمان برای جبران مقاومت کششی پایین بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این امر می‌تواند نتیجه تاثیرگذار و مطلوبی داشته و مقاومت بتن‌ها را در مقابل نیرو‌های کششی افزایش دهد. در واقع می‌توان از این میلگردها به‌عنوان میلگرد دورپیچ در اعضای سازه‌ای و ساختمان‌های بتن آرمه استفاده نمود.

لازم به ذکر است که متاسفانه بعضی از مهندسان با دلایل گوناگون سعی می‌کنند از این میلگرد‌ به عنوان میلگرد‌ حرارتی در سقف‌ها بهره ببرند. آن‌ها از این توجیه استفاده می‌کنند که میلگرد‌های ساده نقش سازه‌ای ندارند. از این رو تصور می‌کنند استفاده از این میلگرد‌ها به عنوان میلگرد حرارتی هیچ مانعی ندارد. اما به طورکلی استفاده از میلگرد‌های بدون آج به عنوان میلگرد حرارتی، نوعی اشتباه طراحی و اجرایی متداول می‌باشد.

کاربرد صنعتی میلگرد ساده چیست ؟

می‌توان گفت: میلگرد ساده اغلب مصرف صنعتی دارد. از این محصول در ساخت پیچ، مهره، میخ و هم‌چنین ساخت برخی اتصالات استفاده می‌گردد. هم‌چنین میلگرد‌های ساده سایز پایین در ساخت مفتول، از جمله مفتول گالوانیزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. از کاربرد های صنعتی میلگرد بدون آج می‌توان بعضا به استفاده آن‌ها در ساخت خاموت نیز اشاره کرد. خاموت، آرماتور‌های عرضی هستند که به دور آرماتور‌های طولی و اصلی در شناژ‌ها بسته می‌شوند.

میلگرد‌های ساده همان‌طور که می‌دانید در سایز‌های مختلفی تولید می‌شوند. دو نوع از آن‌ها که در شهر مفتول به فروش می‌رسد میلگرد ساده 6.5 و 10 است. میلگرد 10 ساده که وزن سبکی دارد، در صنعت رابیتس و رابیتس‌بندی ساختمان‌ها استفاده می‌شود و کاربرد هایی هم‌چون تولید حفاظ دارد. جهت تولید این نوع حفاظ‌ها نیاز به میلگرد‌هایی است که علاوه بر استحکام مورد نیاز، امکان خم‌کاری نیز داشته باشند. از این رو معمولا تولید‌کنندگان حفاظ و نرده استفاده بسیار زیادی از میلگرد ده ساده دارند.

کلام آخر

با توجه به متنوع بودن سایزهای میلگرد ساده، همان‌طور که ذکر شد استفاده‌های فراوانی از این محصول می‌شود. از این رو کاربرد‌های فراوان آن در صنعت و ساختمان سبب فروش بسیار بالای میلگرد ساده در بازار شده است. میلگرد بدون آج A1 را می‌توان از پر کاربرد ترین و پرفروش‌ترین محصولات شهر مفتول معرفی کرد.

 

اگر شما نیز برای ساخت‌و‌ساز و جوشکاری نیاز به میلگرد ساده دارید، از شهر مفتول این محصول را تهیه نمایید. جهت خرید هر محصول می‌توانید به سایت ما مراجعه کرده و پس از مشاهده قیمت‌ها محصول مورد نظر خود را سفارش دهید. اطمینان‌خاطر داشته باشید که محصول مورد نیاز شما در کم‌ترین زمان و با بالاترین کیفیت به شما تحویل داده می‌شود. جهت خرید با شماره 54483_021 تماس حاصل فرمایید.



:: برچسب‌ها: میلگرد , میلگرد ساده , مفتول گالوانیزه , رابیتس , میلگرد حرارتی ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 آبان 1401 | نظرات ()